Сніданок
Овочі по – карпатськи (80; 80; 107; 80)
Картопляне пюре (91; 91; 114; 91)
Фіш боли в томатному соусі (41,19/27; 41,19/27; 74,84/41; 41,19/27)
Чай (трав’яний.) (120; 120; 180; 150)
Хліб цільнозерновий. (30; 30; 30; 0)
Фрукти свіжі ( мандарини) (60; 60; 80; 0)
Обід
Капуста тушкована. (30,72; 30,72; 40,34; 30,72)
Суп картопляний з макаронними виробами (150,17; 150,17; 200,23; 150,17)
Пюре з сочевицею та цибулею (90,78; 90,78; 112,41; 90,78)
Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях (48; 48; 65; 48)
Хліб цільнозерновий. (30; 30; 30; 0)
Компот із заморожених фруктів (вишня.) (121,4; 121,4; 164,34; 121,4)
Вечеря
Морква припущена з родзинками (57; 58; 85; 58)
Биточок манний (83; 85; 104; 83)
Соус сметанний (23,8; 23,8; 40,6; 23,8)
Омлет (60; 60; 60; 60)
Какао (120; 120; 160; 120)